Dynojet Power Commander 6 BMW S 1000 RR 2017-2018

Speciale prijs € 457,38 Normale prijs € 508,20
SKU
PC6-12025
Levertijd: Vernieuwen

Dynojet Powercommander 6 BMW S 1000 RR 2017-2018

Power Commander 6 Tuning module voor betere prestaties en het soepel rijden van uw motorfiets

Met de Power Commander 6 van Dynojet kun je je motorfiets optimaliseren voor meer snelheid, vermogen en brandstofefficiëntie om je de prestaties te geven waar je van droomt. Met de Power Commander 6 brandstofinjectietuner kunt je de brandstof- en timingcurve (indien van toepassing) optimaliseren, zodat je met een gerust hart en met meer plezier kunt gaan rijden. Met de mogelijkheid tot fijnafstelling en meerdere ingangen zorgt de Power Commander 6 ervoor dat je motorfiets optimaal blijft presteren, zodat jij je kunt concentreren op je toertocht of circuitdag die voor u ligt. Hij kan ook de levensduur van uw favoriete motorfiets verlengen door de betere en schonere verbranding in de motor.

Met een plug-and-play-installatie kan Power Commander 6 discreet en makkelijk onder de buddy, kuip of andere locatie worden weggewerkt worden. Als je de PWC weer verwijdert, keert de motorfiets volledig terug naar de standaardinstellingen van het motormanagement systeem. Met de mogelijkheid om on-the-fly twee kaarten op te slaan en te wisselen (via het kaartschakelaccessoire) en verbinding te maken met diverse Power Commander-accessoires zoals de Autotune, Quickshifter of POD-300, biedt de Power Commander 6 je functies en mogelijkheden die je de ultieme rit bezorgen. Koop vandaag nog de Power Commander 6 voor motorfietsen en geef jezelf de rit en de motorervaring waarnaar je op zoek was.

  • Compact ontwerp voor een eenvoudige en discrete plaatsing en eenvoudige demontage om terug te keren naar de standaardinstellingen.
  • Gemakkelijk wijzigen en upgraden van de mapping als u de motorfiets wilt upgrade
  • Wordt geleverd met Power Core-software die dyno-runs verbindt met onze EFI-tuningapparaten om het potentieel van uw auto te ontsluiten.
  • Koppelen met andere Power Commander accessoires zoals de Autotune, Quickshifter of POD-300.
  • Analoge ingang maakt het mogelijk om een willekeurige 0-5 volt sensor te installeren en een aanpassingstabel te maken op basis van de input zoals boost of temperatuur
  • Gemakkelijk aan te sluiten op je computer via USB
  • Elke cilinder kan afzonderlijk en voor elke versnelling in kaart worden gebracht, waardoor rijders meer controle hebben.
  • Verbetert of elimineert het 'konstant fahr ruckeln' effect bij lage snelheden aanzienlijk bij de moderne 'arm' lopende motoren
  • Een jaar garantie
 
 

5 euro korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en verdien korting op je volgende bestelling. Voorwaarden

© 2008-2024 MotorCorner.nl